ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πολιτική Επιστροφών/Αλλαγών

Α) Δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφή χρημάτων

Στο pharmageo.gr θέλουμε να είστε πάντα ευχαριστημένοι με την αγορά σας. Παρόλα αυτά, στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερών, από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας, με τις εξής προϋποθέσεις:

– Για να προχωρήσουμε στην διαδικασία της επιστροφής, θα παρακαλούσαμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

– Παρακαλούμε το δέμα να σταλεί πίσω σε εμάς με την εταιρεία ELTA courier ή Speedex, με την οποία συνεργαζόμαστε.

– Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, όπως αρχικά τα παραλάβατε (να μην έχουν φορεθεί και να μην έχουν καταστραφεί οι συσκευασίες τους).

– Η συσκευασία θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα συνοδευόμενα έντυπα (απόδειξη αγοράς κτλ) και να αποσταλεί με ασφαλή συσκευασία, ώστε να μη φθαρεί κατά την μεταφορά της.

– Σε περίπτωση που κατά την παραγγελία σας λάβατε κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό στην αρχική του κατάσταση (όπως περιγράφηκε παραπάνω).

– Το κόστος επιστροφής είναι 5€ και επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

– Τα χρήματά σας θα σας επιστραφούν με τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής που επιλέξατε (κάρτα-κάρτα, κατάθεση-κατάθεση,  αν επιλέξατε αντικαταβολή, τα χρήματα θα σας επιστραφούν μέσω τραπεζικής κατάθεσης). Από το ποσό της επιστροφής θα αφαιρεθούν τα προαναφερθέντα έξοδα .

– Θα χρειαστεί να μας δώσετε το IBAN ή τον τραπεζικό λογαριασμό, το όνομα δικαιούχου και την τράπεζα που θα θέλατε να κάνουμε την επιστροφή των χρημάτων. Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

– Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί εντός 7 εργάσιμων ημερών, αφού παραλάβουμε το δέμα της επιστροφής και αφού πραγματοποιηθεί ποιοτικός έλεγχος.

Β) Αλλαγές

Εάν επιθυμείτε την αλλαγή μέρους ή του συνόλου της παραγγελίας σας, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας, με τις εξής προϋποθέσεις:

-Για να προχωρήσουμε στην διαδικασία της αλλαγής, θα παρακαλούσαμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

– Παρακαλούμε το δέμα να σταλεί πίσω σε εμάς με την εταιρεία ELTA courier ή Speedex, με την οποία συνεργαζόμαστε.

– Οι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, όπως αρχικά τα παραλάβατε (να μην έχουν φορεθεί και να μην έχουν καταστραφεί οι συσκευασίες τους).

– Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αρχική αγορά.

– Το κόστος επιστροφής και το κόστος επαναποστολής των νέων προϊόντων που επιλέξατε κατά την αλλαγή είναι 5€ και επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη

– Η αλλαγή θα ολοκληρωθεί, αφού παραλάβουμε το δέμα της επιστροφής και πραγματοποιηθεί ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων προς αλλαγή .

Γ) Επιστροφές και αλλαγές δε γίνονται αποδεκτές

– Εάν τα προϊόντα έχουν φθορές που προκλήθηκαν κατά το άνοιγμά τους, για τις οποίες η ευθύνη επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Γ) Επιστροφές προϊόντων μέσω BoxNow

– Για να προχωρήσετε σε επιστροφή προϊόντων μέσω BoxNow παρακαλώ πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο